5 Лютого 2021
Новини

Коли краще купувати криптовалюту

Коли краще купувати криптовалюту

Лютий - найкращий час для купівлі криптовалюти.

Про це OBOZREVATEL розповів старший аналітик компанії Hamilton Алекс Шустер.

Біткоїн може подорожчати з $37558 до $41 000 за монету, так як критично важливий технічний бар'єр в 35000$ вже подолали. Причиною зростання стане високий рівень попиту на криптовалюту.

"Раніше ми підлаштовувалися під світові події і розуміючи, що десь з'являється кризова ситуація припускали, що крипторинок стане на чільне місце за припливом інвестицій. Зараз же, за умови, що всі ЗМІ активно впроваджують аналітичні записки по крипторинку нарівні з курсом національної валюти, нарівні з гігантами Dox Jones і S&P500, можна чекати, що попит буде рости", – заявив аналітик.

Фактор залучення нових покупців криптовалюти стане причиною для досягнення рівня 41000$ за біткоїн. Далі, якщо ціна стрімко досягне цього опору, можна чекати подорожчання на додаткові 24-36% найближчим часом.

"Оцінюючи перспективи для населення завжди варто пам'ятати, що будь-які інвестиції крім можливості прибутку несуть в собі ризики втрат. Тому перш ніж купувати активи, з якими раніше не працювали, завжди потрібно вивчити теоретичний і історичний базис, приховані комісії за переказ коштів і конвертацію", – підсумував Шустер.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему