18 Січня 2021
Новини

Пісні голубці: легкий і смачний рецепт

Пісні голубці: легкий і смачний рецепт

Пісні голубці з грибами і перловкою сподобаються навіть м'ясоїдам.

Для голубців вам знадобиться 200 г перловки, 700 мл питної води, одна капустина, одна ріпчаста цибуля, морква, 100 г кореня селери, 400 г білих грибів, 150 г печериць, 2 ст. л. рослинного масла, сіль, перець.

Для соусу підготуйте 150 г білих грибів, 100 г печериць, 2 ст. л. рослинного масла, 1,5 ст.л. борошна, 400 мл питної води, 3 стебла зеленої цибулі, гілочку чебреця та сіль, перець.

Підготуйте перловку, насипте її в сито і довго промивайте гарячою водою, потім перекладіть її каструлю й варіть на слабкому вогні 20 хв, опісля пересипте в сито.

З капусти виріжте качан і помістіть її в пароварку. Готуйте 20 хв. Зачекайте, аби листки охолонути, відокремте 12-16 штук.

Дрібно наріжте цибулину. Моркву і корінь селери наріжте кубиками. 

Білі гриби і печериці теж наріжте кубиками. Перемішайте гриби й овочі з кашею і викладіть в пароварку. Поставте на 20 хв. Додайте рослинного масла. Додайте за смаком сіль і перець. Листя капусти розкладіть на столі, на середину кожного покладіть по 1-2 ст. л. начинки і поверніть конвертиком. Покладіть пісні голубці в пароварку і готуйте 18 хв.

Аби приготувати соус наріжте гриби кубиками і посмажте їх. Всипте борошно і перемішайте, влийте воду. Посоліть, поперчіть і, помішуючи, варіть 10 хвилин. Цибулю наріжте маленькими кільцями, а з чебрецю обірвіть листочки, потім разом із цибулею додайте в соус. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: їжа, рецепти
В тему