15 Січня 2021
Новини

Секс на одну ніч: так чи ні

Секс на одну ніч: так чи ні

Вважають, що чоловіки через полігамність та «любов очима» більш схильні до сексу на одну ніч, жінка ж навіть після мимовільного сексу чекає якогось продовження.

Проте сексологи зазначають, що жінки все частіше обирають кохання без зобов’язань.

Сексолог Олександр Полєєв розповідає про одне з досліджень американців, де велика компанія замовила вивчення «стосунків» своїх співробітників в центрі психологічних досліджень.

У місцях для відпочинку на роботі дослідники встановили надчутливу акустичну апаратуру, яка «читала» зміст розмов та дій. Не можна було лише встановити осіб, які розмовляють. Варто зауважити, що була також електронна зміна голосів. Апаратура вмикалася після робочого дня. Оскільки компанія велика, то часто відбувалися якісь святкування й акустика фіксувала сексуальні контакти.

Проаналізувавши, дослідники зрозуміли, що контакти були спонтанні, а партнери не надто знайомі між собою. Дізнаватися один про одного партнери починали після сексу. Варто зауважити, що майже всі жінки були задоволені стосунками на ніч і не хотіли продовжувати їх.

Отож, сексологи зазначають, що найчастіше на секс на ніч жінки погоджуються у фазі овуляції між 10 і 18 днями менструального циклу, адже в цей час найбільше думають про секс. Також фахівці зауважують, що після 40 років жінки досягають піку в сексуальності, вони добре знають чого хочуть. Руйнувати свою сім’ю вони не хочу, але відчути яскраві емоції, які ні до чого не зобов'язують, збуджують уяву. Проте, на думку сексологів, спонтанні «стосунки» найчастіше трапляються у кризові періоди.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, сексолог
В тему