Вам знадобляться два тонких лаваша, 150 грам ковбаси, ріпчаста цибулина, дві столові ложки каперсів, банку маслин, 150 гр моцарели, 4 столові ложки кетчупу та рослинне масло, аби змазати пергамент.
На деко покладіть лист пергаменту, змащений маслом. На пергамент покладіть лаваш, який намастите кетчупом. Наверх рівномірно насипте нарізану кільцями цибулю, зверху – кільця ковбаси. Все це посипте натертим сиром.
Маслини, каперси розріжте та викладіть на лаваш.
Засуньте піцу в розігріту духовку та печіть при 10 хв при 180 градусах.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Грибову юшку з дубовим листям готували воїни УПА
25 Листопада 2025
У Луцьку в лікарні помер 13-річний хлопчик
21 Жовтня 2025
Малина може знижувати ризик онко
9 Вересня 2025
Український військовий опинився в лікарні через чипси Lay’s
4 Вересня 2025
Скільки в Україні нині коштують капуста, морква та буряк
29 Липня 2025
Чи справді влітку харчування має бути іншим
16 Липня 2025
Реклама







