Аби спекти смачну шарлотку, підготуйте чотири яйця, середній стакан цукру, 5 столових ложок з гіркою борошна, пакетик ванільного цукру та розпушувача та два яблука.
Висипте цукор в миску, додайте яйця. Збивайте до появи пінки. Опісля додайте борошно, висипте ваніль та розпушувач. Перемішуйте до однорідної маси.
У форму, ледве закриваючи денце (але не всю), вилийте отриману масу. Насипте нарізані кубиками яблука та залийте все масою, що залишилася.
У розігріту духовку до 200 градусів поставте масу. Коли тісто підніметься і зарум'яниться, зменшуємо температуру до 180 градусів. Готовність перевіряйте зубочисткою.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Грибову юшку з дубовим листям готували воїни УПА
25 Листопада 2025
У Луцьку в лікарні помер 13-річний хлопчик
21 Жовтня 2025
Малина може знижувати ризик онко
9 Вересня 2025
Український військовий опинився в лікарні через чипси Lay’s
4 Вересня 2025
Скільки в Україні нині коштують капуста, морква та буряк
29 Липня 2025
Чи справді влітку харчування має бути іншим
16 Липня 2025
Реклама







