29 Грудня 2020
Новини
Як зварити варення з апельсинів: простий рецепт
Аби зварити смачне варення, вам знадобиться по кілограмові апельсинів та цукру, а також сік з одного лимона.
Вимиті апельсиини залийте водою та варіть на маленькому вогні 10-15 хв (поки цедра не стане м’якою). Опісля зллийте воду та дайте апельсинам охолонути. Наріжте їх маленькими шматками. Нарізані апельсини перекладіть у глибоку каструлю та засипте цукром. Чекайте, аби вони пустили сік.
Варіть їх на маленькому вогні півтори години та постійно помішуйте. Можете додати лимонний сік. Готове варення розлийте в баночки й зберігайте в темному прохолодному місці.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
У Польщі вибачилися за розсипане українське зерно
13 Лютого 2024
Родзинкою села стали печена капуста і «закодовані» слова
22 Січня 2024
Чому потрібно їсти інжир
6 Січня 2024
В Україну завезли сир із стафілококом
21 Грудня 2023
Ці продукти краще не їсти з хлібом
19 Грудня 2023
Як зробити святкове печиво
4 Грудня 2023
ЩО В ХОЛОДНУ ПОРУ ЇСТИ, ЩОБ НЕ МЕРЗНУТИ, НЕ ХВОРІТИ І НЕ ПОГЛАДШАТИ?
27 Листопада 2023
Який потрібно їсти на сніданок
19 Листопада 2023