Аби зварити смачне варення, вам знадобиться по кілограмові апельсинів та цукру, а також сік з одного лимона.
Вимиті апельсиини залийте водою та варіть на маленькому вогні 10-15 хв (поки цедра не стане м’якою). Опісля зллийте воду та дайте апельсинам охолонути. Наріжте їх маленькими шматками. Нарізані апельсини перекладіть у глибоку каструлю та засипте цукром. Чекайте, аби вони пустили сік.
Варіть їх на маленькому вогні півтори години та постійно помішуйте. Можете додати лимонний сік. Готове варення розлийте в баночки й зберігайте в темному прохолодному місці.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Грибову юшку з дубовим листям готували воїни УПА
25 Листопада 2025
У Луцьку в лікарні помер 13-річний хлопчик
21 Жовтня 2025
Малина може знижувати ризик онко
9 Вересня 2025
Український військовий опинився в лікарні через чипси Lay’s
4 Вересня 2025
Скільки в Україні нині коштують капуста, морква та буряк
29 Липня 2025
Чи справді влітку харчування має бути іншим
16 Липня 2025
Реклама







