23 Грудня 2020
Новини

Сучасні помічники мами, які економлять час і сили: рейтинг девайсів

Сучасні помічники мами, які економлять час і сили: рейтинг девайсів

З появою в домі дитини турбот у мами значно додається. А ось вільного часу катастрофічно не вистачає. Займатися прибиранням і готуванням з дитиною на руках – справжнісінький квест, а в хвилини сну малюка так хочеться відпочити самій або присвятити ці миті особистим справам...

На щастя, сьогодні полегшити побут і спростити життя мами можуть технічні девайси, корисність яких складно переоцінити. Ось рейтинг найактуальніших електронних помічників:

  1. Робот-пилосос.

Це пристрій прибирає пил і бруд практично без участі людини. Просто встановіть док-станцію в зручне місце і ввімкніть девайс за допомогою голосу або через спеціальний додаток. Коли заряд акумулятора закінчується або прибирання буде завершена, прилад повернеться на базу самостійно. Деякі сучасні моделі вміють не тільки пилососити, але і робити вологе прибирання.

  1. Посудомийна машина.

По-справжньому оцінити користь цього девайса зазвичай вдається, коли вона вже є у вашому домі. Гори немитого посуду перестануть утворюватися в раковині, а столові прилади і келихи знайдуть первісну чистоту без вашої участі. Крім того, сучасна посудомийна машина заощаджує витрати води і не вимагає великих витрат електроенергії. Є програми з різним показником нагрівання води і функція швидкого миття, коли посуду накопичилося трохи. Для великої родини вибирайте повнорозмірні моделі, інакше вся посуд, яка накопичується за день, може не вміститися, і доведеться домивати руками.

  1. Пральна/сушильна машина.

Якщо пральна машина, як правило, сьогодні є в кожній оселі, то сушильна (або 2 в 1) для багатьох господинь в новинку. Тим часом, за допомогою пристроїв вдасться за 2-3 години висушити речі без нудного розвішування на балконі або вішалці-сушарці в квартирі. Така обробка, до того ж, допоможе позбавити одяг від дрібного пилу, яка зберігається в волокнах тканини після звичайного прання. Можливо, деякі речі після такої обробки навіть не зажадають прасування.

  1. Мультиварка.

Ця диво-каструлька допоможе приготувати каші, гарніри, супи і другі страви без необхідності постійно контролювати інтенсивність кипіння або помішувати вміст. Передбачено спеціальні програми для оптимального приготування випічки, супів, гречки та інших страв.

Молоді мами особливо оцінять можливість відкладеного старту, адже блюдо можна приготувати на певну годину - гарнір до моменту повернення з прогулянки або кашу на сніданок.

  1. Парогенератор.

Звичайна праска не зрівняється з парогенератором по швидкості та ефективності прасування. До того ж великий резервуар для води позбавить господиню від необхідності постійно підливати воду в спеціальний відсік. В результаті регулярнеа прасування численної дитячої білизни займе набагато менше часу, ніж при користуванні звичайним праскою.

  1. Мийник вікон.

Цей робот за допомогою магнітів присмоктується до скла з обох сторін і миє поверхню замість вас. Особливо це актуально для жителів висоток. Крім того, пристрій допоможе до блиску відмити кахель, дзеркала, скляні дверцята душової та інші глянцеві поверхні.

  1. Блендер.

Особливо актуальне це прилад для приготування дитячого харчування та пюре. Однак він здатний значно полегшити процес приготування і інших повсякденних і святкових страв - десертів, випічки, смузі. Подрібнення продуктів з його допомогою займає лічені хвилини, що значно економить час і сили молодої мами.

Звільніть більше часу для спілкування з близькими, довіривши нудні домашні обов'язки розумним девайсів для будинку. З їх допомогою багато побутові питання можна вирішувати простіше, легше і швидше. Успіхів!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: батьки, техніка, Поради
В тему