Відео

«Інстамама» копнула 3-річну доньку, бо та стомилася позувати (відео)

«Інстамама» копнула 3-річну доньку, бо та стомилася позувати (відео)

Мати ударила ногою трирічну донечку, популярну в соцмережах, коли дитина стомилася фотографуватися.

Громадянці Китаю висунули звинувачення в жорстокому поводженні з дітьми, після того як у Мережі з’явилося це відео. На кадрах мати штовхає 3-річну дочку, яка втомилася позувати для фото. Дівчинка відома під псевдонімом Ніу Ніу і бере участь у безлічі комерційних проектів, які вибирає її мама. Маленька китаянка знімається для дитячих магазинів, а її мати заробляє на цьому непогані гроші. Однак того дня дитина не витримала навантаження і більше не могла позувати. Тоді нерви жінки здали, повідомляє Daily Mail.

Ніу Ніу має успіх у виробників дитячого одягу, і мама не соромиться отримувати із цього вигоду, анітрохи не думаючи про дитину. За кожен прорекламований наряд дівчинка отримує $ 11 – 22.

Коли відео з побиттям стало «вірусним» і набрало 360 млн переглядів, багато користувачів Мережі зажадало позбавити жінку батьківських прав. А колишні роботодавці Ніу Ніу й узагалі видалили фотографії з нею. Втім, мати, імені якої не розкривають, попросила пробачення і зізналася, що той день видався важким.

«Жоден із батьків не може стверджувати, що він ніколи не бив свою дитину. Це був рідкісний випадок, коли мої нерви не витримали. Ніу Ніу весь час бігла на дорогу», – виправдовується жінка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство
В тему