22 Грудня 2020
Новини

Поради про секс, які треба забути

Поради про секс, які треба забути

Десятиліттями навколо інтимної сфери життя ходило безліч стереотипів, яким вірили мільйони жінок в усьому світі.

Зараз тема сексу не так табуйована, як ще 20 років тому, проте багато хто продовжує вірити речам, які не мають нічого спільного з реальністю, і слідувати безглуздим порадам.

Займатися коханням можна тільки в темряві

У 1894 році Рут Смізерс в своїй книзі Sex Tips For Husbands and Wives впевнено заявляла, що займатися сексом можна лише в непроглядній темряві. Однак, дотримуючись цієї у всіх сенсах застарілої поради, ви позбавляєте себе маси задоволення. Партнер не бачить, яку насолоду отримуєте ви в процесі, та й ви не можете побачити свого коханого.

Чоловік повинен домінувати

У книзі What Men Do not Like About Women 1945 Томас Хортон попереджав дівчат про те, що в ліжку головувати повинен чоловік. Якщо відбувається навпаки, це ображає його. На противагу Хортону слід заявити, що запорука здорового і насиченого сексуального життя - різноманітність. А її навряд чи можна досягти, якщо чоловік завжди керує процесом.

Не читай книг про секс

Таку пораду своїм читачкам дала Мері Вуд-Аллен в книзі What A Young Woman Ought To Know 1899 року. Як не дивно, багато хто до цих пір її дотримуються, нехтуючи сексуальною освітою. Однак теоретична інформація з перевірених джерелах вкрай важлива в пізнанні себе і своєї сексуальності. Як мінімум тому, що це сприяє підвищенню якості інтимного життя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, Поради, жінки, стосунки
В тему

Останні матеріали