22 Грудня 2020
Новини

9 знаменитих акторів, які знімалися у різдвяних фільмах

9 знаменитих акторів, які знімалися у різдвяних фільмах

Вважається, що святкові фільми знімаються на залишки щорічного бюджету і їх ніхто не дивиться. Це зовсім не так!

Райан Рейнольдс

2005 рік був хорошим роком для канадського актора. Він зіграв в трилері «Жахи Амітівілля» і знаменитій комедії «Велика жратва». А в кінці року вийшов святковий фільм «Просто друзі», в якому шкільний невдаха, який став актором, повернувся в рідне місто з поп-зіркою, яку зіграла Анна Феріс. А потім закохався заново в першу любов – її роль дісталася Емі Смарт.

Бен Аффлек

У той час Бен готувався до весілля з Дженніфер Лопес і участь в комедії «Пережити Різдво» присвятив коханій (втім, до весілля справа так і не дійшла). Його герой, самотній мільйонер, заплатив за фальшиву родину, щоб не бути самому в свята. Фільм затримали перед прокатом майже на рік, він зібрав мало грошей і ледь не коштував акторові кар'єри.

Крістіна Епплгейт

Вона знялася в головній ролі в тому ж невдалому фільмі, але навіть це його не врятувало. Хоча на кар'єрі Крістіни він якраз позначився добре.

Ель Фаннінг

Молодша сестра Фаннінг знялася в «Лускунчику в 3D» (2010), який увійшов в історію як один з найбільш провальних фільмів усіх часів. При чималій бюджеті - 90 мільйонів доларів - він зібрав в США всього 195 тисяч. Ой!

Різ Візерспун

Актриса, яку ми любимо і цінуємо за «Блондинку в законі» і «Велику маленьку брехню», в 2008 році знялася у фільмі «Чотири Різдва». Вони з Вінсом Воном грають сімейну пару, яка вітає членів сім’ї зі святом. Легке веселе кіно для святкового вечора.

Джим Керрі

У 2000 році актор прекрасно зіграв Гринча у фільмі «Грінч, який вкрав Різдво», і в 2009 році мав намір повторити успіх в «Різдвяній історії». Незважаючи на чималий бюджет і зоряний акторський склад, фільм нічого толком не домігся.

Майлі Сайрус

Співачка з'явилася в невеликій ролі у фільмі «Різдво» (2015). Він розповідає про останньому святі групи школярів перед дорослим життям і завдяки запрошеним зіркам переглядається на одному диханні.

Стівен Тайлер

Фільм «Полярний експрес» (2004) з величезним бюджетом в 284 мільйони доларів запам'ятався не тільки прекрасною грою Тома Хенкса. Лідер групи Aerosmith зіграв в ньому співаючого ельфа, і на це дійсно варто подивитися!

Хелен Міррен

Фільм «Лускунчик і чотири королівства» (2018) з величезним бюджетом не зміг переплюнути успіх попередньої версії. Проте Хелен Міррен чудово впоралася зі своєю роллю. Як і Кіра Найтлі з Морганом Фріменом - так-так, вони там теж знімалися!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: фільми, Різдво, кіно
В тему