6 Травня 2019
Новини

«Starbucks у Вестеросі»: глядачі знайшли грандіозний кіноляп у «Грі престолів» (фото)

«Starbucks у Вестеросі»: глядачі знайшли грандіозний кіноляп у «Грі престолів» (фото)

У четвертому епізоді завершального сезону серіалу в кадр потрапив паперовий стаканчик із кавою. Соцмережі регочуть над режисерами.

Глядачі помітили в четвертому епізоді восьмого сезону популярного серіалу «Гра престолів» одноразовий стаканчик кави з популярної мережі кафе швидкого обслуговування, який випадково залишив у кадрі хтось зі знімальної групи, передає «Страна.юа».

Видання уточнює, що паперова ємність для тонізуючого напою потрапила в епізод, пройшовши всі етапи постпродукції. Стаканчик з’являється в кадрі з 16-ї по 19-у хвилину епізоду. Помітити його можна тільки на загальному плані. Найбільш уважні користувачі почали іронізувати над ляпом кіновиробників у соцмережах.

«І після великої війни вони відзначили перемогу, попиваючи найкращу каву в Вестеросі», – зазначив один з коментаторів у Twitter.

Шанувальники серіалу в соцмережах відразу ж вибухнули критикою на адресу його творців.

«Вони витратили два роки на шість серій і залишили склянку зі Starbucks в одній зі сцен», – пише один з користувачів.

«HBO витрачає мільйони на кожен епізод, і все зіпсувала одна чашка кави. Схоже, Дені не отримала нагадування про те, що краще використовувати багаторазові чаші», – коментує казус інший юзер.

Українці також не залишилися осторонь теми зі склянкою кави і поскаржилися, що навіть у Вестеросі, на відміну від України, є філія найбільшої мережі американських кафе швидкого обслуговування Starbucks.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Фото, Курйози
В тему

Останні матеріали