Як приготувати смачну запіканку з фаршем
Для того, аби зробити з пшона й фаршу вам знадобиться 500 мл води, 300 г пшона, 200 г м’ясного фаршу, 150 г твердого сиру, одна цибулина, морквина, один болгарський перець, одне яйце, 6 ст.л. нерафінованої соняшникової олії, а також за смаком чорного перцю та солі.
До 20 хвилин варіть рис, постійно помішуючи його. Насмажте нашатковану цибулину, крупно потерту моркву, нарізаний кубиками болгарський перець. Посоліть й додайте зелень.
Окремо 4 хв посмажте фарш, посмачіть його.
Зварене пшоно перекладіть в миску, додайте 50 грам тертого сиру, яйце і дрібку солі. Перемішайте.
Змастіть олією форму, в якій пектимете запіканку, рівно викладіть частину пшона, додайте фарш, потім овочі, зверху покрийте другим шаром пшона.
Поверх натріть 100 грам сиру.
Запікайте 15 хвилин в розігрітій до 180 градусів С.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.