4 Листопада 2020
Новини

«Барселона» - «Динамо» Київ: прогноз Максима Калиниченко

«Барселона» - «Динамо» Київ: прогноз Максима Калиниченко

Експерт сайту ВсеПроСпорт - колишній півзахисник «Спартака» і збірної України Максим Калиниченко - зробив свою ставку на матч Ліги чемпіонів «Барселона» - «Динамо» Київ.

У третьому турі Ліги чемпіонів київське «Динамо» зіграє вдома у «Барселони».

У киян зараз великі проблеми зі складом. Коронавірус вразив тепер гравців «Динамо». Буде Луческу обходитися в цій грі тим, що у нього є.

Нестабільно виступає «Динамо» в останніх матчах. Перемоги і нічиї чергуються у киян з поразками.

Але не скажу, що «Барселона» в цій грі постає перед нами якимось супер-клубом, який зобов'язаний вигравати в цьому матчі. Зараз у команди Кумана теж великі проблеми, але, скоріше, ігрового характеру, а не ротаційного.

Поки каталонці не можуть похвалитися стабільними результатами в цьому сезоні. Уже пішов у відставку президент клубу Бартомеу. На початку шляху «Барселона» знаходиться до свого статусу кращої команди Європи.

Але, звичайно, з огляду на проблеми зі складом у «Динамо», навіть така непевна «Барселона» є очевидним фаворитом. Я в її перемозі особливо не сумніваюся.

У світлі того, що «Барселона» не виграла в своєму останньому матчі в Ла Лізі, я припускаю, що вона вийде на поле в озлобленому настрої. «Динамо» у неї вдома не минути лиха.

Моя ставка в цій зустрічі - перемога «Барселони в форою (-2.5). У лінії від БК МарафонБет на це пропонується поставити з кефом 1.74. Букмекерська контора МарафонБет має рейтинг 5 з 5 на порталі “ВсеПроСпорт”. Найкраще користувачі оцінюють надійність БК, коефіцієнти, які пропонує БК та зручність платежів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: футбол
В тему