22 Вересня 2024
Новини

Футболіст-зрадник з Луцька розіграв свою футболку, щоб допомогти армії рф

Футболіст-зрадник з Луцька розіграв свою футболку, щоб допомогти армії рф

До допомоги окупантам долучився ексгравець ФК «Волинь» та збірної України, уродженець Луцька Анатолій Тимощук, який наразі працює помічником тренера в пітерському «Зеніті».

Про це пише Главком, посилаючись на російські пабліки.

Уродженець Луцька Тимощук передав свою футболку з автографом організаторам аукціону, під час якого збирали кошти для армії рф. Зазначається, що футболка Тимощука була продана за 700 тисяч рублів (приблизно $7500).

«Футболка у кольорах блокадної стрічки до матчу до Дня пам'яті жертв блокади Ленінграда. Виручені кошти будуть направлені до Курської області», – зазначають організатори аукціону.

Тимощук під час товариської гри між «Зенітом» та «Кайратом» вийшов на поле у цій футболці. На ній – напис «Місто-герой Ленінград».

Також вони розмістили фото самого Тимощука, який тримає цю футболку в руках. На ігровій формі пітерського «Зеніта» можна помітити автограф футболіста-зрадника.

Нагадаємо, колишній футболіст збірної України Анатолій Тимощук народився і жив у Луцьку, а з 2017 року працює помічником головного тренера у пітерському «Зеніті». У березі 2022 року Тимощука довічно позбавили права на будь-яку футбольну діяльність в Україні, виключили з офіційного реєстру гравців збірних УАФ, а також забрали українську тренерську ліцензію та всі титули й медалі чемпіонату, Кубка й Суперкубка України. Крім того, 30 березня, в день народження Тимощука, Луцька міська рада позбавила його звання «Почесного громадянина міста Луцька». У січні 2023 року проти колись провідного футболіста збірної запровадили персональні санкції терміном на 10 років. А нещодавно знайшли документальне підтвердження спроби Анатолія Тимощука отримати румунський паспорт, для чого він подав фальшиві документи. Тимощук оскаржує в Спортивному арбітражному суді санкції, які проти нього запровадила Українська асоціація футболу (УАФ).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, війна з Росією, футбол
В тему