4 Червня 2024
Новини

Що нині відомо про зрадника з Луцька футболіста Тимощука

Що нині відомо про зрадника з Луцька футболіста Тимощука

Футболіст, лучанин Анатолій Тимощук під час повномасштабної війни залишився в орсії та підтримує дії агресора проти своєї Батьківщини.

Як і раніше, він працює в структурі пітерського «Зеніту» і взагалі не думає щось змінювати. Про це пише «Телеграф».

Після 2014 року, коли росіяни захопили Крим та розпочали війну на Донбасі, Тимощук вирішив не повертатися з росії, де він тоді був гравцем «Зеніту». Багато спортсменів відмовилися від роботи на окупанта, а ось для колишнього затятого патріота своєї країни в цьому не було нічого незвичайного.

Тимощук повернувся до росії у 2013 році і мав усі шанси виїхати звідти після початку агресії росіян. Але футболіст вважав за краще залишитися там. Про початок повномасштабного вторгнення росії в Україну він вважає за краще мовчати, ніж викликає гнів у себе на батьківщині.

«Те, що я мовчу про СВО, не говорить про те, що я підтримую її чи ні. У кожного є своя позиція. Моя — у тому, що не так однозначно», — казав Тимощук в одному з інтерв’ю.

З 2017 року Тимощук працює у структурі «Зеніту», хоча мав і пропозиції продовжити кар’єру за межами росії. Зважаючи на все, спортсмена цікавлять лише гроші, бо інакше його позицію пояснити просто не можна.

Примітно, що у «Зеніті» грав ще один скандально відомий футболіст Ярослав Ракицький, але той схаменувся і залишив рф.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, футбол, війна з Росією
В тему