23 Жовтня 2020
Новини

Росія перекидає військові колони на Донбас

Росія перекидає військові колони на Донбас

Під час дії перемир'я Росія 16 жовтня перекинула на Донбас дві військові автоколони. На засіданні постійної ради ОБСЄ представник України в міжнародних організаціях Євген Цимбалюк заявив, що Росія має надати пояснення таким діям.

Євген Цимбалюк закликав Росію припинити незаконні постачання в непідконтрольні уряду райони Донбасу й військову діяльність у прикордонній зоні, передає Укрінформ.

Він підкреслив, що безпілотник моніторингової місії ОБСЄ 16 жовтня дві колони вантажівок військового типу. Вони перевозили невідомий вантаж з Росії в Донецьк.

"Їх перевозили через кордон поблизу Манича, де відсутні пункти пропуску. Ми закликаємо російську делегацію надати пояснення щодо вмісту цього вантажу та його одержувачів", – заявив український дипломат.

Коротко про військові колони Росії:

  • Автоколону російських вантажівок, яка заїхала на територію окупованого Донбасу, спостерігачі ОБСЄ зафіксували впродовж 16 – 18 жовтня.
  • Загалом бізпілотник зафіксував дві автоколони, які заїхали на окуповану українську територію. Одна з них заїхала, а невдовзі одразу ж виїхала.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна на сході україни, донбас
В тему