14 Вересня 2020
Новини

Волинські митники вилучили товар на 190 000 гривень

Волинські митники вилучили товар на 190 000 гривень

В зону контролю митного поста «Доманове» з Республіки Білорусь заїхав вантажний транспортний засіб під керуванням громадянина Білорусі.

Згідно поданих до митного контролю товаросупровідних документів, даним транспортним засобом переміщується товар «одяг та меблі» загальною вартістю 16883,50 Євро, - інформують у Волинській митниці Держмитслужби.

У результаті проведення повного митного огляду транспортного засобу встановлено, що серед вантажу заявленого до митного контролю, виявлено приховані від митного контролю товари (одяг, іграшки, сумки). Згадані товари знаходились серед заявленого вантажу, в поліетиленових мішках серед одягу бувшого у вжитку.

Таким чином, менеджер компанії відправникам Республіка Литва, через водія, громадянина Республіки Білорусь вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю товару загальною вартістю 193 987,57 грн.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України. Працівниками Волинської митниці Держмитслужби складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вилучено до рішення суду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, митниця, контрабанда
В тему