3 Вересня 2020
Новини

На Київщині встановили 22 учасників стрілянини

На Київщині встановили 22 учасників стрілянини

У місті Українка на Київщині встановили 22 учасників збройного конфлікту.

Про це інформує поліція Київщини.

"Під час проведення оперативно-розшукових заходів, аналізу відеозаписів та показів свідків поліцейські встановили, що до вчинення хуліганських дій причетні 15 місцевих жителів та 7 приїжджих осіб зі столиці, у томі числі - і громадяни Російської Федерації. 

Наразі вже проведено 10 обшуків за встановленими адресами учасників інциденту. Потерпілі, які звернулися до лікарні з пораненнями, відмовилися від пояснень та співпраці зі слідством. Їхньому життю нічого не загрожує", - йдеться у повідомленні.

2 вересня група осіб приїхала на автівках із Києва до кафе у місто Українка, що на Обухівщині, конфлікт переріс у стрілянину з травматичної зброї. У відповідь на це місцеві застосували мисливську зброю.

Всього пролунало до 10 вистрілів. Про це місцеві мешканці о 19.15 повідомили до Обухівського відділу поліції. Зазначається, що наряди груп реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та керівництво Обухівського відділу поліції були на місці події вже за 20 хвилин.

Однак правоохоронці зазначають, що учасники конфлікту і персонал кафе зробили все можливе, щоби приховати цей злочин: змінили обстановку, позбирали гільзи та знищили сліди.

Для отримання відео з камер спостереження поліцейські провели невідкладний обшук і вилучили сервер.

Тривають розслідування у двох кримінальних провадженнях, відкритих за фактами вчинення хуліганства із застосуванням зброї та за фактом приховування злочину.

Вирішується питання щодо оголошення підозри організаторам та учасникам конфлікту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, поліція
В тему