28 Серпня 2020
Новини

Терористи знову порушують перемир'я на Донбасі

Терористи знову порушують перемир'я на Донбасі

На Донбасі українські військовослужбовці зафіксували, як терористи використовують переносні комплекти мінування, за допомогою яких закидають на позиції ЗСУ заборонені міни. Так ворог порушує режим припинення вогню.

Про це повідомила пресслужба 24-ї Окремої механізованої бригади імені короля Данила на сторінці у Facebook, оприлюднивши відео

Зокрема, на кадрах видно, як російський найманець, "з повною відсутністю інстинкту самозбереження", посеред білого дня встановлює один із таких комплектів навпроти позицій 24-ї ОМБр на Світлодарській дузі.

Військові підкреслюють, що саме за допомогою таких установок противник неодноразово закидав на позиції Збройних сил України протипіхотні осколкові міні натяжної дії ПОМ-2, які потім виявляли українські захисники.

"Саме внаслідок вибуху такої міни, за повідомленням штабу Операції об'єднаних сил, отримали осколкові поранення наші побратими морпіхи декілька днів тому", – йдеться у повідомленні бригади.

25 серпня в зоні бойових дій на Донбасі двоє морських піхотинців підірвалися на ворожій міні ПОМ-2. В штабі ООС зазначили, що вони отримали осколкові поранення й були госпіталізовані, стан їхнього здоров'я задовільний.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна на сході україни, донбас
В тему