24 Липня 2020
Новини

Проросійське ЗМІ розпитувало астролога, чому в Україні сталися теракти

Проросійське ЗМІ розпитувало астролога, чому в Україні сталися теракти

Сайт Старана.юа, який називають проросійським, поцікавився в астролога причиною серії терактів в Україні.

Так, вони опублікували новину, в якій "авторитетний український астролог Влад Росс" розповів, що Марс увійшов в зодіакальный знак Овна.

"Планета Марс - планета військових дій - зараз йде по оселі свого знака зодіаку, який керує ним, - знаку Овна. І входить в тісне зіткнення з планетою фанатиків - Чорним Місяцем. Марс і Чорний Місяць тільки починають входити в орбіс з'єднання. Тобто, це тільки провісник шизофренії, всіляких складних ситуацій, коли відбуваються вибухи, мінування, захоплення заручників", ? заявив той. 

Нагадаємо, 21 липня поліція повідомила, що в обласному центрі Волині невідомий чоловік захопив автобус з людьми. Повідомляли про постріли. Місце події оточила поліція та військові. Згодом цю надзвичайну подію прокоментував Президент України Володимир Зеленський. Терорист через Твіттер озвучив доволі дивні вимоги. Крім того він телефонував до відомого журналіста Юрія Бутусова.

До слова, юрист-кримінолог Анна Маляр вважає, що захоплення заручників у Луцьку є нетиповим, як і сам злочинець, та може бути постановкою. Також цю подію прокоментував під час візиту міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Ввечері терорист звільнив трьох заручників: бабусю, вагітну жінку і дитину.

Пізніше його затримали правоохороці, а 13 заручників звільнили.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, тероризм, Україна
В тему