24 Липня 2020
Новини

Російська співачка скасувала концерти в Україні: що її налякало

Російська співачка скасувала концерти в Україні: що її налякало

Російська співачка Юлія Зіверт (Zivert), яка виступала раніше в тимчасово окупованому Криму, скасувала концерти в Україні. Вони були заплановані в Києві (4 серпня) та Одесі (24 липня).

Про скасування одеського концерту Zivert повідомила за день до заходу, написавши відповідний пост на особистій сторінці в Instagram.

Артистка також відзначила, що заходи переносяться на невизначений термін.

Концерт в Києві повинен був відбутися 4 серпня Facebook-сторінка Osocor Residence

"Мені дико шкода повідомляти вам про це. Але, на жаль, у зв'язку з продовженням карантину і закритими кордонами – Росія як і раніше червона зона – всі мої концерти в Україні переносяться на невизначений термін. Я знаю, як ви чекали мене. Але поки ситуація диктує нам свої правила", – написала Юлія Зіверт.

В Одесі вона збиралася виступити 24 липня на відкритті літньої арени "Морвокзал", якою керує компанія "Квартал-Концерт", пов'язана з оточенням президента Володимира Зеленського. Квитки на її концерт коштували від 1000 до 2500 грн.

Відзначимо, Zivert виступала в окупованому Росією Криму влітку 2018 року. Захід проходив в Ялті. Незважаючи на це в'їзд в країну їй поки не заборонили і в 2019 році артистка дала концерт в Києві.

Раніше Zivert дивно висловилась про конфлікт між Росією і Україною. Вона заявила, що у неї немає громадянської позиції і уточнила, що сама є "людиною миру і рожевою пташечкою".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: росія, крим, концерти, Україна
В тему