22 Липня 2020
Новини

Терорист вже перебував під наглядом, — Нацполіція

Терорист вже перебував під наглядом,  — Нацполіція

Терорист у Луцьку раніше уже перебував під наглядом правоохоронних органів. Однак останнім часом підозр він не викликав. —

Про це сказав начальник Головного управління Національної поліції у Волинській області Юрій Крошко, - пише РБК Україна.

"У полі зору він був, у межах повноважень Національної поліції здійснювався нагляд, але останнім часом такої потреби не було", - зазначив він.

Крім того, начальник Управління СБУ у Волинській області Павло Данюков повідомив, вночі Служба безпеки України провела допит підозрюваного.

"У нічний час був проведений допит. Поки про співпрацю не йшлося. Після другого-третього допиту можна буде говорити", - сказав Данюков.

Нагадаємо, 21 липня поліція повідомила, що в обласному центрі Волині невідомий чоловік захопив автобус з людьми. Повідомляли про постріли. Місце події оточила поліція та військові. Згодом цю надзвичайну подію прокоментував Президент України Володимир Зеленський. Терорист через Твіттер озвучив доволі дивні вимоги. Крім того він телефонував до відомого журналіста Юрія Бутусова.

До слова, юрист-кримінолог Анна Маляр вважає, що захоплення заручників у Луцьку є нетиповим, як і сам злочинець, та може бути постановкою. Також цю подію прокоментував під час візиту міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Ввечері терорист звільнив трьох заручників:  бабусю, вагітну жінку і дитину.

Пізніше його затримали правоохороці, а 13 заручників звільнили.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: тероризм, луцьк, Волинь, Надзвичайні події
В тему