19 Липня 2020
Новини

Море почервоніло від крові через масове вбивство китів

Море почервоніло від крові через масове вбивство китів

На Фарерських островах в ході щорічного ритуалу вбили десятки китів - море буквально почервоніло від крові. Традиційне полювання, якому, як вважається, 1000 років, розпочалося, незважаючи на пандемію Covid-19. За словами учасників кампанії, під час першого полювання за рік було вбито більше 250 китів.

Про це повідомляє Mirror.

Тварин, які мігрують повз береги датської території, зганяють до пляжу, де їх вбивають мисливці на китів.

Благодійна організація ORCA, яка виступає за покладення краю бійні з ножами ліцензованих мисливців на китів, назвала цю традицію "божевільним кривавим спортом".

На знімках, зроблених кампанією "Морський пастух", зображені мисливці в воді, які забивають китів.

"Вчора ввечері на Хвальбі були вбиті 252 довгоногих пілотних кити і 35 атлантичних білоголових дельфіни. Це перше організоване полювання на китів в 2020 році, коли м'ясо з полювання було роздано спочатку приблизно 70 учасників полювання з човнів і тим, хто вбиває на пляжі, а потім інша частина - в села, де всі отримувачі можуть вільно продавати свої частка м'яса, якщо вони цього хочуть ", - йдеться в повідомленні кампанії.

Щорічно близько 100 тисяч пілотних китів плавають поблизу Фарерських островів, розташованих в Північній Атлантиці між Норвегією та Ісландією та складаються з 18 крихітних островів.

Фарерці полюють в середньому на 800 китів на рік. Всі мисливці повинні мати мисливський квиток. Члени "Блакитної планети" засудили цю традицію і заявили, що тварини були "по-звірячому і безжально вбиті".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Світ, Надзвичайні події, вбивство
В тему