10 Липня 2020
Новини

Проти Порошенка відкрили ще чотири справи за заявами Коломойського

Проти Порошенка відкрили ще чотири справи за заявами Коломойського

Проти Петра Порошенка відкрили ще чотири кримінальні провадження за заявами Ігоря Коломойського.

Про це на брифінгу повідомив адвокат Порошенка Ігор Головань, - пише РБК-Україна.

"В той вечір, коли прокуратура фактично відмовилася підтримувати свої вимоги і поспішно заявила про завершення досудового розслідування - генпрокурор Венедіктова заявила про те, що начебто будуть ще й інші кримінальні провадження проти Петра Порошенка за заявами звичайних людей, що надходять начебто зі всієї України", - зазначив Головань.

"Звичайною" людиною, за словами адвоката, виявився Ігор Коломойський. Адвокат наголошує, що йдеться про завідомо неправдиві звинувачення.

"Навіть сама логіка подібних інсинуацій, як їх іще назвати, тепер уже особисто Коломойського, дуже дивна - виходить, що завдавали шкоду "ПриватБанку", розголошуючи його таємницю, тобто повідомляючи про "ПриватБанк" правдиві відомості. Виходить, що завдавали шкоди його тодішнім акціонерам "ПриватБанку", - зазначає Головань.

Водночас, адвокат Ілля Новіков додає, Ігор Коломойський і близькі йому люди зацікавлені в провадженнях, які стосуються Петра Порошенка.

"Це перший момент, коли Ігор Коломойський вийшов особисто на арену. У нас настає новий етап розвитку усіх цих справ. Це чудово пов’язується з усіма подіями щодо відставки керівництва НБУ. Це чудово пов’язується з судовими процесами щодо повернення "Приватбанку" під керівництво Коломойського і близьких йому осіб. Це ще раз підкреслює, наскільки політичні переслідування щодо Порошенка пов’язані з діями на інших фронтах", - говорить адвокат.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: петро порошенко, ігор коломойський, суд
В тему