30 Червня 2020
Новини

У Раді - новий депутат

У Раді - новий депутат

У парламент замість Ольги Бєлькової від фракції «Батьківщина» пройшов новий депутат.

Сергій Євтушок склав присягу народного депутата на засіданні Верховної Ради у вівторок, 30 червня, - пише hromadske.

«25 червня 2020 року Центральна виборча комісія зареєструвала народного депутата, обраного на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, Євтушка Сергія Миколайовича, включеного до виборчого списку політичної партії «Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина"», — сказав голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Після цього Євтушов зачитав текст присяги з трибуни парламенту.

«Уже вдруге складаю присягу народного депутата України. Щиро вдячний всім за підтримку та віру. Ви можете бути впевнені, що в Раду зайшов депутат, який працює для людей, разом із людьми й завжди відкритий до діалогу з вами», — написав він у Facebook.

До виборчого списку партії Євтушок включений під №25.

За даними громадського руху «ЧЕСНО», Сергій Євтушов був одним з прогульників засідань комітету у Верховній Раді XVIII скликання.

Він навчався у Томському вищому військовому командному училищі зв’язку та СПТУ №22 у місті Сарни. Також закінчив Рівненський інститут слов’янознавства Київського славістичного університету за спеціальністю «маркетинг», НАДУ при президентові України за фахом «державне управління».

До політичної кар’єри обіймав керівні посади у комерційних підприємствах.

У 2010 році обраний Сарненським міським головою від «Батьківщини». З 2008 до 2010 року працював в Апараті Ради помічником-консультантом народного депутата Сергія Кошина.

У квітні 2014 року призначений головою Сарненської районної державної адміністрації, звільнений 20 вересня того ж року.

Був народним депутатом XVIII скликання, обраний у 2014 році від ВО «Батьківщина» за округом №156 (Рівненська область), членом парламентського Комітету з питань транспорту.

Мандату народну обраницю від фракції «Батьківщина» Ольгу Бєлькову народні депутати позбавили 18 червня. За це проголосували 343 депутати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вру, депутати
В тему