22 Червня 2020
Новини

У районі на Волині посилюють карантин

У районі на Волині посилюють карантин

У Ратнівському районі посилюватимуть карантин.

Найближчим часом має відбутися засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це йшлося 22 червня в облдержадміністрації під час брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції, - пише ІА "Волинські новини".

Нагадаємо, за останню добу на Волині зареєстровано 70 нових випадків захворювання на COVID-19, найбільше – у Ратнівському районі (29). Загалом станом на 22 червня в області зареєстровано 1852 випадки коронавірусу, підтверджених лабораторно.

Як повідомили в облдержадміністрації, серед нових хворих у Ратнівському районі – два працівники «Волиньгазу», працівники «Спільного лісу», школи, держгеокадастру, один медик, а також 21 пенсіонер і непрацюючий.

У зв’язку зі спалахом захворюваності в районі посилюватимуться протиепідемічні заходи, аби локалізувати місця спалахів.

В ОДА закликали, зокрема, релігійні конфесії максимально обмежити проведення богослужінь, адже серед хворих – 20 вірян-баптистів із села Річиця, які молилися в групах по 10 осіб у житлових будинках.

Серед нових хворих – 16 мешканців Замшан, які захворіли на похоронах, які відвідало 150 осіб. Через це буде проведено розслідування.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, коронавірус, Надзвичайні події
В тему