30 Січня 2020
Новини

У Харкові затримали кілерів і розкрили замовне вбивство закордоном (фото)

У Харкові затримали кілерів і розкрили замовне вбивство закордоном (фото)

У Харкові Служба безпеки України спільно із грузинськими правоохоронцями провели спецоперацію і попередили замовне вбивство, заплановане в закавказькій республіці.

Як повідомили в СБУ, було встановлено, що організаторами злочину є троє представників кримінальних кіл України і Грузії – вони діяли за вказівкою ватажків грузинського злочинного угруповання і планували усунути двох "конкурентів".

"Через українського спільника підшукали кілера, який погодився виконати завдання за 20 тисяч доларів. Вбивці передали інформацію, особисті дані потенційних жертв, додатково оплачений переліт в Тбілісі і організована зустріч з грузинськими фігурантами" , – відзначили в спецслужбі.

На території Грузії під час зустрічі, яка проходила під контролем спецслужби, один з організаторів передав кілеру чотири тисячі доларів авансу, автомат і вибухівку для скоєння злочину.

"Правоохоронці затримали в Харкові ... представника вітчизняних кримінальних кіл, задіяного в організації замовного вбивства. Одночасно Службою безпеки Грузії були затримані двоє місцевих жителів – організаторів замовлення, а також проведено низку обшуків за місцем проживання фігурантів", – йдеться в повідомленні.

Шевченківський районний суд Києва обрав громадянину України обрав затриманому українцю запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 діб, без права вийти під заставу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
В тему