19 Травня 2020
Новини

Ще одному учаснику вбивства Окуєвої оголосили про підозру

Ще одному учаснику вбивства Окуєвої оголосили про підозру

Поліція Київщини оголосила про підозру ще одному учаснику вбивства Аміни Окуєвої та замаху на вбивство Адама Осмаєва.

Про це повідомили у пресслужбі Міністерства внутрішніх справ.

За результатами слідчих дій, які зокрема проводили на території країн Євросоюзу, вдалося зібрати докази і встановити причетність до вчинення злочину ще одного фігуранта — 44-річного уродженця Чечні, громадянина РФ.

Підозрюваний, за версією слідства, мав знайти виконавців умисного вбивства Окуєвої та Осмаєва за відповідну грошову винагороду.

Замовнику умисного вбивства оголосили про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 27, п. 6, 11, 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозру направили до посольства Російської Федерації.

Найближчим часом буде вирішено питання щодо оголошення іноземця в міжнародний розшук. Також слідчі поліції підготували клопотання щодо доставки зловмисника до суду для обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо,  вбивство сталося у жовтні 2017 року у смт. Глеваха: тоді невідомі розстріляли автомобіль, де знаходилися Аміна Окуєва та Адам Осмаєв. У результаті жінка від кульових поранень загинула на місці злочину, а чоловік отримав поранення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поліція, київ, мвс, вбивство, кримінал
В тему