15 Червня 2020
Новини

«Справа Стерненка»: відсторонили поліцейських, які били активіста

«Справа Стерненка»: відсторонили поліцейських, які били активіста

Відсторонили двох правоохоронців, які били протестувальника біля Шевченківського районного суду під час обирання запобіжного заходу екскерівнику одеського "Правого сектора" Сергію Стерненку.

Про це керівник поліції Києва Андрій Крищенко розповів у коментарі "Українській правді".

За цим фактом проведуть службове розслідування та передадуть його результати до Державного бюро розслідувань.

"Виходячи з інформації у пресі, де є фото, на якому є дії, які можуть свідчити про можливе перевищення сили поліцейськими, мною призначена службова перевірка. Ці двоє осіб відсторонені від несення служби", - сказав Андрій Крищенко.

Він додав, що усі матеріали службового розслідування будуть передані до Державного бюро розслідувань.

Він також закликав ЗМІ, у яких є відео чи більше фото цього інциденту, надати їх поліції, або публічно його розмістити, щоб правоохоронці мали змогу якомога скоріше провести службове розслідування і проінформувати суспільство про його результати.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Києва 15 червня продовжує обирати запобіжний захід колишньому лідеру одеського осередку «Правого сектору» Сергію Стерненку.

Ексочільника одеського «Правого сектору» підозрюють у навмисному вбивстві та незаконному поводженні зі зброєю. Йдеться про напад на Стерненка 25 травня 2018 року. Тоді він порізав чоловіка, який на нього напав. Нападник помер від отриманих ран.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поліція, київ
В тему