14 Червня 2020
Новини

Пацієнт із COVID-19 має заплатити мільйон доларів за медпослуги

Пацієнт із  COVID-19 має заплатити мільйон доларів за медпослуги

В США 70-річний Майкл Флор, який вижив після захворювання на  COVID-19 , отримав шокуючий рахунок за надані йому медичні послуги. Так, в ньому зазначено, що чоловік має виплатити  1 мільйон 122 тисячі 501 долар і 4 центи.

Американець отримав документ, який складається з 3000 пунктів на 181 сторінці. Про це пише видання The Seattle Times.

Чоловік мав найбільший період лікування від COVID-19, зафіксований в країні, він провів у лікарні 62 дні і ночі, а лікарі навіть думали, що може не вижити. 

Флор був підключений до апарату ШВЛ. Двічі за лікування він дзвонив до рідних і прощався з ними. Але американцю вдалося одужати від COVID-19.

Тепер чоловіку прийшов рахунок за лікування: палата у відділенні інтенсивної терапії коштувала 9 736 доларів в день, підключення апарату штучної вентиляції легень протягом 29 днів вартувало йому 2 835 доларів за кожну добу.

Близько 25% від загальної суми – це препарати, які використовували лікарі в ході лікування.

"Рятуючи мене, вони давали мені все, що було в наявності, судячи з цими документами… Знаєте, коли мене виписали, весь персонал зібрався в холі. Всі аплодували. А у мене було відчуття провини. Чому я? Чому всі ці люди поклали стільки часу і сил, щоб витягнути мене з того світу? Вони займалися мною, але ж їх допомога була потрібна і іншим пацієнтам. А тепер, дивлячись на цей величезний рахунок, я відчуваю нове почуття провини – перед своїми близькими", – прокоментував чоловік.

Додамо, що Флор бере участь в програмі медичного страхування для людей похилого віку Medicare і страховка ймовірно покриє рахунок від клініки. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, сша, коронавірус
В тему