10 Червня 2020
Новини

Пневмонія, діабет та хворе серце: що відомо про померлих з COVID-19 волинян

Пневмонія, діабет та хворе серце: що відомо про померлих з COVID-19 волинян

На Волині від COVID-19 померли мешканка Луцького району, мешканці Ковеля і села Череваха Маневицького району.

Як розповіла ІА "Волинські Новини" головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко, усі померлі мали хронічні захворювання.

Нагадаємо, за останню добу було проведено 676 тестів на коронавірус, із яких 101 дав позитивний результат. Одужали 12 осіб, а три випадки завершилися летально.

Померла 67-річна мешканка Луцького району. Вона захворіла 3 червня, а звернулася за допомогою 7 червня. Була госпіталізована в обласну інфекційну лікарню з діагнозом пневмонія. Мала супутні захворювання, зокрема хронічну хворобу серця.

Помер 30-річний мешканець Ковеля. Симптоми (кашель, підвищення температури, загальна слабкість) з’явилися в нього 20 травня, лікувався амбулаторно. У зв’язку з погіршенням стану здоров’я був госпіталізований у Ковельському МТМО, де й помер. Мав супутні захворювання, зокрема діабет і хворобу нирок.

Третій померлий – 65-річний мешканець села Череваха Маневицького району, який скаржився на загальну слабкість, кашель, підвищену температуру. Лікувався амбулаторно. У зв’язку з погіршенням стану здоров’я був госпіталізований із двобічною пневмонією в обласну клінічну лікарню в Боголюбах, де й помер 9 червня. Мав ішемічну хворобу серця та кардіослероз.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, коронавірус, смерть, Надзвичайні події
В тему