28 Травня 2020
Новини

Які інтимні секрети приховують жінки: цікавинки всіх знаків Зодіаку

Які інтимні секрети приховують жінки: цікавинки всіх знаків Зодіаку

Жінки – надзвичайно цікава та прекрасна половина людства , і водночас складна  - принаймні так вважають чоловіки. Тож варто знати, які інтимні секрети приховують жінки, аби до кожного знаку Зодіаку знайти правильний підхід.

Овен

Жінки-Овни люблять сильно і по-справжньому. Вони завжди ставлять любов на перше місце. Коли вони закохуються, то, принаймні перший час, готові присвячувати цьому все життя і весь свій час. У закоханої жінки, народженої під цим знаком, відносини завжди розвиваються інтенсивно. Але з іншого боку, саме Овнам найпростіше тривалий час обходитися без чоловіків. Звичайно, вони теж із плоті і кісток, і теж хочуть для себе найкращого, але при цьому вони вміють насолоджуватися свободою і незалежністю. Просто вони завжди прагнуть тільки найкращого. “Краще бути ні з ким, ніж з ким попало”, — це взагалі про Овнів.

Якщо ви перебуваєте в любовних відносинах з жінкою-Овном, дякуйте Богові! Ви таки знайшли жінку, яка вміє вирішувати будь-які проблеми, і при цьому залишається пристрасною, вірною і впевненою в собі супутницею по життю. Вона ніколи не стане вистрибувати з хиткого човна тільки тому, що ситуація стала критичною.

Телець

Жінки-Тельці, як правило, тихі, спокійні, матеріалістичні і рідко проявляють якісь надмірно сильні емоції. Це серйозні люди, які не влаштовують істерик даремно! Іноді вони можуть проявляти себе як агресивні і жорстокі люди, але тільки в тих випадках, коли їх дійсно спровокували! У стосунках вони очікують, що партнер не буде зловживати їхньою лояльністю і відданістю, але буде гасити їх негативні емоції. Тельці не ревниві, не люблять метушитися, і не будуть вам влаштовувати сцен з-за того, що ви на когось не так подивилися. Або навіть зробили комусь комплімент при дружині!

Тельці, на відміну від Овнів, не твердолобі і не вперті. Рідко можна знайти жінку цього знака, яка буде часто нити і скаржитися. Роль бідолах їм точно не підходить! Жінка-Телець завжди готова підставити плече своєму чоловікові, не боїться ніякої роботи, навіть тієї, де мало платять! Якщо до її сім’ї докотився фінансова криза, вона не стане пиляти чоловіка, щоб той влаштувався на третю роботу. А піде на роботу сама!

Тельцям не потрібно чоловіче плече, щоб плакати в нього. Тому що вони занадто сильні для того, щоб витрачати час на жалю і печалі. Ці мужні жінки не бояться завтрашнього дня. Їм не так просто зіпсувати настрій! Якщо описати жінку-Тельця одним словом, то це слово буде Сила!

Близнюки

Думки друзів і родичів Близнюків для них — це завжди фон. Вони ніколи до нього не прислухаються. Близнюки — це коли в одній людині вміщується відразу кілька осіб. І всі вони різні. І всі по-різному поводяться, коли у них різний настрій. Будувати “серйозні” стосунки з Близнюками непросто: важко зрозуміти, з ким маєш справу, навіть якщо вже довго зустрічаєшся.

Близнюки — це ще й знак-експеримент! Вони завжди готові пробувати нові і розширювати свої горизонти. Єдине, що може вбити відносини з людьми цього знака — одноманітність! Як хамелеони, вони можуть приймати різні кольори і форми, але при цьому завжди залишатися чарівними і цікавими людьми. Вони подобаються всім і при цьому не змінюють собі! Це важко пояснити, але розуміє кожен, чия дружина або подруга — Близнюки.

Для Близнюків секс і любов — тотожні поняття. Тому до обох процесів вони підходять творчо. Відносинами з ними — завжди здорові, їх ніколи не потрібно “оживляти”. Цікавість та уява Близнюків зроблять свою справу! До речі, найкращий засіб проти поганого настрою для жінок, народжених під цим знаком, продемонструвати їм свою любов! Або хоча б ненадовго позбавити їх від домашніх турбот!

Рак

Жодна інша жінка не буде такою ж пристрасною, романтичною і “комфортною” для свого партнера, як жінка-Рак. Вона завжди готова задушити його своїми пристрасними обіймами і поцілунками. Завжди готова приготувати щось смачненьке або просто обійняти, щоб підтримати його в скрутну хвилину.

Жінки-Раки ніколи не демонструють свої слабкості, це справжні воїни, з якими можна пережити будь-яку війну і будь-яку кризу. Роль слабкої дівчини не для них. Але ви повинні розуміти, що у них теж бувають депресії, і в такі моменти ви теж повинні вміти піднімати їй настрій і бойовий дух. Внутрішня і зовнішня краса цієї жінки настільки велика, що сторонні не завжди можуть це усвідомити. І не кожен готовий визнати, що поруч з ним — Богиня! Але якщо вам пощастило, і ви вже поряд з нею, — не смійте просити від життя нічого більшого!

Лев

Жінки-Леви, як дорогоцінні камені, потребують любові і поваги. На жаль, іноді вони відлякують чоловіків своєю яскравістю: мало хто погодиться, щоб із ним була по-справжньому харизматична жінка! Плюс до всього, Леви обох статей обожнюють жити в оточенні численних друзів. Не дивуйтеся, якщо у Левиці було в минулому багато бойфрендів, не намагайтеся її контролювати або надмірно про неї “піклуватися”.

Крім того, вам потрібно зарекомендувати себе як хорошого коханця. Секс для неї — задоволення. Так що при всій своїй гордості і марнославстві, Левиця не зможе встояти перед таким самим зарозумілим, нестерпним снобом, якщо він гарний у ліжку.

Ревнощі для жінок-Львів — це марна трата часу. Жінки-Леви добре одягаються, вміють підкреслити свою красу. У них хороший смак, вони знають толк в тому, щоб виглядати елегантно. Навіть коли ви будете вдома удвох, вона надасть перевагу сексуальним коротеньким шортикам!

Вона ідеальна і прекрасна у всьому! Ви завжди будете пишатися нею, багато сміятися разом і будувати оптимістичні плани на майбутнє. Будьте готові рано прокидатися і інтенсивно любити один одного по ночах!

Діва

Діва в сучасному світі — це жінка, яка може в один момент кинути все заради свого нового захоплення і при цьому наплювати на всі коментарі, які будуть навколо. Вона жінка, яка понад усе шанує чесність! І, передусім, щодо себе самої.

Все своє життя жінка-Діва присвячує пошукам щастя, а коли закохується — то кохає. Це єдиний знак Зодіаку для жінок, який дозволяє їм бути жахливо практичними в побуті, але при цьому божественно романтичними у всьому іншому. Діви — жінки рішучі, але вони не схильні витрачати занадто багато часу на роздуми, аналіз і самокопання. Це жінка, яка любить привертати увагу і моменти, коли в житті все круто змінюється. І в той же час в повсякденному житті вона завжди спирається виключно на розум і логіку. Зазвичай у Дів вишуканий смак у всьому. Особливо помітно це проявляється в одязі. На роботу вони завжди одягаються не “аби як”, а продумують усі деталі. Вони не дозволяють собі допустити в цьому питанні найменшої помилки.

Пам’ятайте, що Діви рідко проявляють свій біль на людях. Тому якщо ви будете ображати їх, якийсь час вони мовчки терпіти, а потім просто підуть. Їх терпіння теж не безмежно, хоча не всі це усвідомлюють! Дрібниці і довіра — ось що теж має для них значення. Діви не тільки тихі і соромливі, але ще й міцні, сильні і можуть захистити. Вони відповідальні. І тому вони — ідеальний варіант для чоловіків, які цінують у відносинах комфорт.

Терези

Якщо вам потрібна жінка, яка може годинами розмовляти про що завгодно, навіть коли здається, що говорити зовсім вже не про що, вибирайте ту, яка народжена під знаком Терезів. Спілкування і підтримка — це не сумний обов’язок для них, а цікаве і корисне діло! Терези — це люди щастя і балансу, вони посміхаються приблизно на кожному третьому своєму реченні. Ця жінка ніби світиться зсередини і готова обговорити з вами будь-яке питання!

Єдиний недолік жінок-Терезів — їх нерішучість. Вони люблять відкладати нетермінові питання в довгий ящик і вирішувати їх скопом, коли накопичиться вже занадто багато. Як правило, коли вони поспішають, роблять помилки. Тому їх партнер повинен заважати їм “ухилятися” від прийняття складних рішень. І допомагати їм. Приборкайте прояви нерішучості у своєї дружини — і будьте впевнені: перед вами Богиня! Унікальна  людина, який подарує вам справжнє життя!

Скорпіон

Ці жінки приховують в собі глибоку і таємничу красу, яку може гідно цінувати тільки самий проникливий чоловік. Зачаруватися Скорпіоном легко, а от розкрити його повністю — це доступно не для кожного.

Чоловіки злітаються на жінок-Скорпіонів як комарі на світло. Тому що у них зачаровуючий погляд, і тому що всередині них ховається багато чарівних секретів. Але не думайте, що цю жінку легко обдурити фальшивими компліментами: це велика помилка

 Скорпіони пишаються собою і тими можливостями, якими їх наділила природа. Іноді Скорпіони можуть здатися ніжними й тендітними, як кошенята, але не обманюйте себе! Насправді вони сильні, емоційні і ніколи не приховують свої пориви. Їх душа завжди готова вивергнутися назовні як вулкан.

Більшість Скорпіонів — справжні принцеси, богині, розкуті жінки і найкращі подруги! Вони і люблять, і ненавидять з повною самовіддачею. Вони не терплять нічого “середнього”, половинчастого, посереднього — ні в любові, ні в чомусь іншому! Якщо ви не в стані пробудити найглибші почуття Скорпіона, вона вас просто не помітить!

 Саме про Скорпіонів часто кажуть: фатальна жінка. Якщо ви будете жити з нею, то обов’язково зрозумієте, про що йдеться: вона ніби оселиться у вашій голові і займе більшу її частину. До вашого щастя, вона знає, що таке справжні любов, відданість і вірність!

Стрілець

Стрільці — унікальні у своїй щирості жінки. Вони не завжди будуть говорити вам те, що ви хочете почути, але зате ви завжди можете розраховувати на їх чесність і прямоту. Деколи їх їдкі і відверті коментарі можуть вводити в ступор, але ж саме в цьому цінність хороших подруг, вірно? Варто відзначити, що іноді Стрільці можуть, навпаки, підбадьорити вас так сильно, що вам захочеться танцювати від щастя.

Стрільці дуже незалежні. Якщо ви хочете, щоб жінка, народжена під цим знаком, що для вас зробила, ніколи не намагайтеся домогтися свого маніпуляціями і користуючись своїм становищем. Незалежність Стрільців часто призводить до того, що ці жінки залишаються самотніми. Вони саркастичні, часто нервують і можуть відправити вас в пекло з посмішкою на обличчі. Не дивно, що таке здатний витримати не кожен чоловік!

Жодна жінка не буде цілувати вас так солодко, як та, що народилася під цим знаком. Це все тому, що вона знає різницю між пристрастю і любов’ю! І якщо стріли Купідона проникнуть у ваше серце, ніхто й ніщо вже не врятують вас від влади Стрільців!

Козеріг

Жінка-Козеріг завжди планує майбутнє заздалегідь і не боїться важкої роботи. За умови, що вона забезпечить їй фінансовий підйом. У світі не так багато Козерогів, байдужих до яскравих золотих прикрас або будь-яких інших символів багатства. Тому зазвичай вони готові домагатися успіху за будь-яку ціну: хоч силою, хоч завзятістю, хоч хитрощами. Тому якщо у вас виникли якісь складні питання відносно своїх кар’єри, адресуйте їх жінці-Козерогові: вона завжди знає, що робити.

А ще потрібно знати, що ці люди настільки скромні і самовіддані, що їх просто неможливо зламати або знищити. Вони можуть прикинутися мертвими, але ніколи не помруть. Козероги люблять рухатися вперед і підраховувати свої досягнення. І якщо вони дійсно в чомусь зацікавлені, то можуть зробити все, аби добитися свого. Вони амбітні і ніколи не забувають, навіщо вони тут.

У справах, де потрібно проявити наполегливість і завзятість, Козерогам немає рівних. Тому якщо вам пощастило побудувати стосунки з жінкою цього знака, можете бути впевнені: кращого партнера для того, щоб прожити життя, просто не існує!

Водолій

Водолії — жінки влюбливі, але легковажними вони можуть здатися тільки людині , непосвяченій в таємниці їх душі. Насправді, якщо вони закохуються у когось  по-справжньому, то зазвичай зберігають цій людині вічну відданість. Але ви повинні пам’ятати: люди цього знака понад усе на світі цінують особисту свободу. Тому якщо ви збираєтеся затягти їх у в’язницю побуту і сумної повсякденності, то цей експеримент майже напевно закінчиться провалом.

У Водоліїв повинна бути свобода експериментувати і відкрити для себе щось нове, розширювати свій світогляд. Водолій — це знак майбутнього, знак відкриттів і геніальності. Напевно, саме під цим знаком народилися більшість людей, що змінили світ.

Водолії терпіти не можуть несправедливості. Добрі і тихі від природи, вони часто люблять кидати виклик громадській думці або таємно захоплюватися бунтарями. Те, що іншим здається шокуючим і скандальним, для Водоліїв — просто екзотика. Що б ви не розповідали жінці-Водолію, вона обов’язково вникне в суть ваших слів. Хоча вам може здатися, що вона не звернула на ваші слова ніякої уваги, і прямо зараз її думки “на Місяці”. Просто вона вчить вас таким чином однієї простої істини: потрібно ретельніше збирати інформацію і готувати аргументи. Інакше швидко стає нудно.

Якщо ви зібралися завести роман з Водолієм, можете бути впевнені: зовсім скоро ваше життя перейде в нову якість. Вам стане цікавіше жити, і ви навчіться спостерігати за прогресом. Тому що люди цього знака не люблять і просто не можуть стояти на місці!

Риби

Риби — це жінки на 100%, до мозку кісток. Вони цінують, коли чоловік дає їм відчуття захищеності, і завжди плекають людину, яка любить. У цьому сенсі жоден інший знак не зрівняється в жіночності з Рибами!

Вони люблять, коли їх партнер підставляє їм стілець, відкриває двері автомобіля і, іноді, підкурює їм сигарету. А ще більше вони люблять, коли їм кажуть, що вони красиві і жіночні. Те, що для багатьох інших жінок здається банальним, Риби здатні оцінити по достоїнству. Вони можуть провести з вами весь день в парку розваг і взагалі не оцінювати, банально це було чи весело. Або просто просидіти за столом декілька годин, спілкуючись з вами на самі різні теми. Скільки б ви не були знайомі з цією жінкою, вона завжди дасть вам можливість насолодитися спілкуванням, ніби ви — люди, знайомі один одного ще зі школи.

Коли ви скаржитеся їм, вони зазвичай уважно слухають, а потім… а потім розповідають про свої проблеми. І ви починаєте розуміти, що у них теж бувають депресії і розчарування. Риби чутливі, але достукатися до їх серця не так просто. Взагалі-то, всі ці якості роблять їх відмінними дружинами. Ось тільки пам’ятайте про те, що зрадити Риб або наступати на їх інтереси не можна: вони ніколи не прощають.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, гороскоп, жінки
В тему

Останні матеріали