25 Травня 2020
Новини

У Польщі скасовують масковий режим

У Польщі скасовують масковий режим

У Польщі після найближчого пом’якшення карантину дадуть дозвіл на відвідування фітнесзалів і кінотеатрів, а також пересуватися вулицями без масок.

Пом'якшити карантин у Польщі можуть найближчими днями. Про це повідомляє RMF24.pl.

Міністр охорони здоров'я Польщі Лукаш Шумовський зауважив, що масковий режим дозволять скасувати лише у тих регіонах, де кількість хворих на коронавірус не надто велика.

Думаю, що сьогодні чи завтра спільно з прем’єр-міністром ми про це повідомимо. У нас є три воєводства, де рівень інфікування становить одиницю або більше. Цілком можливо, що вам доведеться продовжувати носити маски. В інших провінціях цей показник нижче одного, що означає, що кількість інфекції падає, – заявив Шумовський.
Що ще дозволять у Польщі з 1 червня
  • У Польщі також від 1 червня можуть дозволити знову активно займатися спортом. Очікується, що від першого літнього місяця відновлять роботу тренажерні зали та фітнесклуби. Але в них все ж потрібно буде дотримуватися певних обмежень. Зокрема, в приміщеннях не можна буде користуватися душовими кабінками, а після виконання кожної вправи клієнти повинні будуть дезінфікувати обладнання. Крім того, кількість відвідувачів теж буде обмежена.
  • Також розглядається можливість відновлення роботи кінотеатрів. У разі, якщо уряд ухвалить позитивне рішення, то в залах дозволять займати лише кожне друге місце.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: польща, карантин, коронавірус
В тему

Останні матеріали