19 Травня 2020
Новини

У Нововолинську – п’ята смерть від COVID-19 (19 травня)

У Нововолинську – п’ята смерть від  COVID-19 (19 травня)

На Волині, у Нововолинську, від коронавірусу  помер 86-літній чоловік, який мав супутні захворювання. Тривалий час хворий перебував у реанімаційному відділенні. 

Про це повідомляє Нововолинська міська рада.

За останню добу в Нововолинську методом ПЛР не підтверджено жодного випадку коронавірусної хвороби. Один пацієнт одужав.

Станом на 10.00 год. 19 травня у Нововолинську зареєстровано 65 випадків захворювань на Covid-19, які підтверджені лабораторно. Тридцять шість людей одужали. П’ять випадків летальні.

На даний час у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікуються  19 громадян, хворих на коронавірус, з них  9 – жителі  міста, 10 – іногородні :  м. Володимир-Волинський –  3,  Володимир-Волинський  р-н – 1, Локачинський р-н – 2, Іваничівський р-н – 3, Горохівський р-н – 1.

 Зокрема, в  інфекційному відділенні перебуває 17 пацієнтів : 8  жителів  міста та 9 іногородніх, в реанімаційному – один житель міста та один пацієнт з Іваничівського району.

Двоє нововолинців, які мають коронавірусну хворобу, лікуються  в обласній лікарні, а ще 13 отримують лікування амбулаторно.

За останню добу в інфекційне відділення Нововолинської ЦМЛ поступив один іногородній з підтвердженим діагнозом та одна жителька міста з підозрою на коронавірус.

Всього з підозрою лікується в інфекційному відділенні 8  хворих, з них 5– жителі міста, 2– іногородні (Володимир-Волинський  р-н –1, Локачинський р-н-1) , без реєстрації-1

Всього у Нововолинську  взято 639 заборів матеріалу  на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР, в тому числі за останню добу – 39. Усього зроблено 161 швидкий тест.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: нововолинськ, Волинь, коронавірус, смерть
В тему