14 Травня 2020
Новини

У Луцьку водії подякують медикам за боротьбу з коонавірусом

У Луцьку водії подякують медикам за боротьбу з коонавірусом

В українських містах, у тому числі й у Луцьку, водії сигналом подякують медикам за боротьбу з коронавірусом.

Так, у зв’язку із завершенням карантину в Україні, 21 травня 2020 року о 19.00 служба таксі OPTI організовує соціальну акцію «Дякуємо лікарям», у межах якої водії служби з’їдуться до центральних лікарень у 24 регіонах України, і у Луцьку в тому числі, пише ІА Волинські новини.

Тож одночасно, по всій території Україні о 19.00 пролунає автомобільний сигнал вдячності.

«У багатьох країнах Європи та світу схожі ініціативи реалізуються звичайними людьми, які у визначений час виходять на свої балкони – аплодуючи лікарям. В Україні подібних акцій поки не проводили. Ми плануємо показати всьому світові вдячність українців медичному персоналу, лікарям за їх безцінну роботу», – кажуть організатори.

Також до акції «Дякуємо лікарям» запрошуються усі небайдужі водії Луцька.

До слова, за підтримки МОЗ України служба таксі OPTI безкоштовно перевозила лікарів у 6 регіонах України (Львів, Чернівці, Івано-Франківськ, Луцьк, Тернопіль, Рівне). Також у зв’язку з проблемами транспорту, безкоштовно розвозить людей на процедури гемодіалізу.

До акції «Дякуємо лікарям» долучилися наступні міста: Луцьк, Київ, Харків, Хмельницький, Чернівці, Львів, Івано-Франківськ, Запоріжжя, Дніпро, Тернопіль, Рівне, Вінниця, Кам’янське, Кривий Ріг, Одеса. Список оновлюється.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, водій, Лікарі, коронавірус
В тему

Останні матеріали