24 Квітня 2020
Новини

На Волині оновили перелік і локації карантинних пунктів

На Волині оновили перелік і локації карантинних пунктів

На Волині відкоригували кількість і розташування карантинних пунктів.

З понеділка на в’їздах та виїздах до міста Нововолинськ та Старої Вижівки діятиме по 4 контрольно-пропускні пункти. Окрім цього, зменшили кількість раніше діючих КП у Луцьку та області з 17-ти до 11-ти, – повідомляють у Волинській ОДА.

Окрім цього, зменшили кількість раніше діючих КП у Луцьку та області з 17-ти до 11-ти.

Таке рішення прийняли на позачерговому засіданні Волинської регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 24 квітня у Волинській облдержадміністрації.

Отож, вже від суботи 25 квітня відбудуться зміни у розміщенні та кількості карантинних постів. 

Разом з тим, враховуючи епідемічну ситуацію, яка склалася в області та виявлення нових вогнищ захворювання на COVID-19 комісія рекомендує головам райдержадміністрацій, міським головам та головам об’єднаних територіальних громад запровадити додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи на період карантину, згідно постанови Кабінету Міністрів України від 22.04.2020. Такі заходи стосуються пересування та перебування громадян в громадських місцях у період вихідних та святкових днів з 13.00 суботи до 6.00 першого робочого дня після вихідних (святкових) днів починаючи від 25 квітня 2020 року.

Також рішенням комісії, відповідно до постанови Головного державного санітарного лікаря України від 21 квітня ц.р., в усіх населених пунктах області рішеннями місцевих комісій мають в заборонити відвідування громадянами кладовищ та місць окремих поховань у традиційні після пасхальні поминальні дні, окрім випадку здійснення поховання померлого за умови дотримання протиепідемічних правил та участі не більше 10-ти осіб.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, карантин, коронавірус
В тему