24 Квітня 2020
Новини

Під Києвом у двох гуртожитках виявили хворих на COVID-19

Під Києвом у двох гуртожитках виявили хворих на COVID-19

Під Києвом у двох гуртожитках виявили по одному хворому на коронавірус.

Про це повідомив тво голови Київської обласної державної адміністрації Василь Володін під час брифінгу, - пише ТСН.

Один гуртожиток розташований у Бориспільському районі, у Петропавлівському. Там захворіла медпрацівниця. У гуртожитку родина займає власне крило і має виокремлені кухню та санвузол.

Ще один гуртожиток – у Гостомелі. Там захворів військовослужбовець. Родини проживають там у боксах, і мають власні кухню та санвузол, родина перебуває на самоізоляції.

В області 54 нових хворих на коронавірус за добу, серед захворілих – 30 медпрацівників.

У Вишневому на ізоляції залишаються 239 осіб, було проведено 241 тест, разом з двома працівниками будівлі. У мешканців 78 позитивних тестів, з яких двоє померли, 4 лікуються у лікарні, решта – на самоізоляції вдома. При цьому тільки 10 людей мають виражені симптоми хвороби, в решти COVID-19 проходить безсимптомно. Біля гуртожитку постійно чергує швидка, а 65 поліцейським, які чергують біля будівлі і стежать за дотриманням карантину, зроблять тести. Протягом періоду самоізоляції вхід та вихід з будівлі заборонений, встановлено спецрежим доступу до гуртожитку. Місцева влада виділила кошти та надала телефон гарячої лінії, за яким можна звертатись самоізольованим мешканцям.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, коронавірус, Надзвичайні події
В тему