22 Квітня 2020
Новини

На Волині COVID-19 виявили у 3-річної дитини

На Волині COVID-19 виявили у 3-річної дитини

У Ковелі у Волинському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей на коронавірус захворіла дитина.

Про це повідомляє Район.Ковель з посиланням на допис ексдиректора Ковельської філії «ПриватБанку» Віктора Сагаля у фейсбуці.

«Хотілось би почути від керівництва МТМО і міста, які заходи вжиті проти поширення коронавірусом містом в зв’язку із захворюванням на коронавірус дитини, що перебуває у Волинському територіальному центрі реабілітації дітей, що в районі машзаводу. Там в контакті перебувала велика кількість дітей і працівників, які потім контактували з сім’ями і жителями Ковеля», – пише він.

Віктор Сагаль цікавиться, чи проведені реальні, дієві заходи безпеки в центрі і ефективні тести на коронавірус всіх працівників та дітей. Чи забезпечений центр всіма профілактичними засобами проти розповсюдження вірусу. Чи поставлений центр разом з працівниками на умови карантину та ізоляції.

З власних джерел журналістам стало відомо, що на коронавірус захворіла трирічна дівчинка, яка перебувала у Волинському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей. Наразі вона в реанімації.

Вищезгаданим центром керує Олена Гануліч, яка є членом виконавчого комітету Ковельської міської ради і була присутня на останньому його засіданні 9 квітня, яке проходило під головуванням мера міста Олега Кіндера.

В одній будівлі з Волинським обласним центром соціально-психологічної реабілітації дітей знаходяться міський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та спеціальний будинок для одиноких ковельчан.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, ковель, коронавірус, Надзвичайні події, діти
В тему