2 Квітня 2020
Новини

На Запоріжжі масово звільняються медики

На Запоріжжі масово звільняються медики

У Запорізькій області медики не витримують навантаження і звільняються.

Про це пише ТСН.

Недугу підтверджено у головного лікаря Мелітопольської лікарні та його заступника, ще 12 співробітників на самоізоляції. Ситуація ускладнюється тим, що заражених може бути багато – вже сьогодні на самоізоляцію там відправили 12 медпрацівників, з якими контактували хворі.

Одночасно з цим стало відомо, що в обласній інфекційній лікарні - це головний опорний заклад області для боротьби із коронавірусом - масово звільняються медсестри. З 10 медичок нині лишилось 6 і це на все відділення, що працює з коронавірусом. Та і ті медсестри, що лишилися, не виключають, що будуть звільнятися. Бо кажуть, за щоденний ризик їм обіцяли чималі доплати, а їх немає.

«Другий поверх ми закрили, бо не може одна медсестра бігати на два поверхи. Бракує катастрофічно. Якщо не буде ніяких поліпшень, покладемо всі заяви і нехай самі працюють», - каже медсестра Запорізької обласної інфекційної лікарні Ніна Кізілова.

А зранку таку собі акцію протесту влаштували медики швидкої: увімкнули сирени та вийшли під будівлю із спільним зверненням. Обурені тим, що їх  виключили з переліку тих, кому обіцяне підвищення зарплати. Та чиновники запевнили, що така прикрість сталась помилково і обіцяють внести пункт про працівників швидкої якомога швидше.  

Станом на сьогодні кількість хворих на коронавірус у регіоні складає 22 людини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: запоріжжя, лікарня, Лікарі, звільнення, коронавірус, Надзвичайні події
В тему