24 Березня 2020
Новини

В Івано-Франківській області 59 осіб підозрюють на коронавірус

В Івано-Франківській області 59 осіб підозрюють на коронавірус

В Івано-Франківській області лікарі у 59 осіб запідозрили коронавірус.

Як повідомив на брифінгу в обласній державній адміністрації заступник начальника департаменту охорони здоров'я Володимир Чемний, 23 людини отримали негативні результати перевірок, ще у п'яти інфікування підтвердилося, - пише "Сьогодні".

"В установах охорони здоров'я Івано-Франківської області з підозрою на Коронавірусние захворювання перебувають 36 осіб. Всі вони очікують результатів вірусологічної референс-лабораторії", – розповів він.

Також лікар додав, що всього з підозрою на інфекцію надійшли 59 осіб. Медик повідомив про лікування пацієнтів, у яких коронавірус був підтверджений.

"Було п'ять пацієнтів з позитивним діагнозом. Один пацієнт помер. Четверо перебувають в обласній клінічній інфекційній лікарні, їх стан – середньої тяжкості. Вони не перебувають на апаратах штучної вентиляції легенів, лікування триває", – заявив Чемна.

Нагадаємо, раніше мер Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив, що на боротьбу з коронавірусною інфекцією може знадобитися рік .

"Готуємося на довгу дистанцію. Півроку, рік. Медицина повинна бути готова, скорочувати всі інші програми, купувати ШВЛ. Треба стежити за тим, як розгортається ситуація. Кожен заклад повинен мати чим і три рази в день міряти температуру своїм працівникам" , – сказав він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: івано-франківськ, коронавірус, лікарня, Надзвичайні події
В тему

Останні матеріали