8 Березня 2020
Новини

В якій країні ЄС не виявили коронавірус

В якій країні ЄС не виявили коронавірус

Станом на 8 березня випадків коронавірусу не зафіксовано лише в одній країні Європейського союзу.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на дані карти поширення вірусу при університеті Джона Хопкінса.

За даними університету, який відстежує поширення COVID-19 світом, у Євросоюзі пацієнтів з коронавірусом не було зафіксовано лише на Кіпрі. Також відсутність випадків коронавірусу спостерігається ще у 3 країнах Європейського регіону, а саме - в Чорногорії, Туреччині та Албанії.

Крім того, станом на 14:00 у світі зареєстровано 107 351 випадок зараження коронавірусом, з них 3 646 - летальні. Перебороти небезпечну хворобу вдалося 60 558 особам.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що станом на ранок 8 березня кількість випадків захворювання коронавірусом у Європейському регіону становить 9 358, з них 255 - летальні. Найбільша кількість хворих зафіксована в Італії - 5 883.

Нагадаємо, з підозрою на коронавірус у Харкові госпіталізували студентів. Через підозру на коронавірус у господаря китайські дезінфектори заживо закопали кота. На Волині в лікарні встановили бокси для хворих на коронавірус. Загалом число тих, хто одужав, перевищило кількість жертв коронавірусу. У ВООЗ зробили термінову заяву щодо коронавірусу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: коронавірус, євросоюз, Світ
В тему

Останні матеріали