25 Лютого 2020
Новини

Три мільйони доларів: шахраї «торгували» губернаторськими кріслами (фото)

Три мільйони доларів: шахраї «торгували» губернаторськими кріслами (фото)

За нібито сприяння у призначеннях на високі посади в органах державної влади затримали шахраїв.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

"У понеділок, 25 лютого 2020 року, Офіс Генерального прокурора, спільно з СБУ і Нацполіціей затримали під час передачі 550 тисяч доларів США групу осіб, які намагалися заволодіти шахрайських шляхом грошовими коштами громадянина в сумі 1 мільйон 650 тисяч доларів США за нібито сприяння у призначенні його на посаду голови Житомирської обласної державної адміністрації, аргументуючи вказані можливості своїми зв'язками з Президентом України, Прем'єр-міністром, главою Офісу Президента", – йдеться в повідомленні.

Крім того, в цей же день правоохоронці затримали при отриманні першої частини коштів у сумі 350 тисяч доларів США чоловіка, який намагався заволодіти шахрайським шляхом грошовими коштами громадянина в сумі 3 мільйони 100 тисяч доларів США за нібито сприяння в призначенні його на посаду голови Миколаївської обласної державної адміністрації нібито через своїх знайомих в Офісі Президента України та Кабінету Міністрів України.

На даний момент проводяться першочергові слідчі дії в кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, шахрайство
В тему