12 Лютого 2020
Новини

Після невеликої штовханини Сиротинська і муніципали поїхали з ринку (фото, відео)

Після невеликої штовханини Сиротинська і муніципали поїхали з ринку (фото, відео)

У Луцьку на Старому ринку сталася штовханина за участі муніципалів та підприємців.

Це трапилося 12 лютого.

Як відмомо, муніципали прибули, аби продовжити демонтаж базару. Вони спробували зрізати ворота, але їм завадили люди з ринку. Пісял цього почалася тривала суперечка керівниці муніципалів Юлії Сиротинської із торговцями.

Після перепалки Сиротинська спробувала відійти в бік групи представників ринку, але потім зупинилася та заявила, що її смикають за волосся.

Працівники ринку почали вигукувати, що нічого подібного не роблять, та сміятися. Натомість очільниця муніципалів додала, що її ще й штовахали. Тож вона закликала поліцію забезпечити її безпеку.

Після цього у супроводі правоохоронців вона вирушила до свого авто та поїхала з ринку під вигуки "Ганьба!"

Нагадаємо, раніше виконком міськради ухвалив рішення про ліквідацію лівої частини Центрального ринку. Однак багато підприємців та працівників ринку з цим не погодилися і почали чергування. 3 лютого до ринку прийшли муніципали, які виписали штрафи за автомобілі, припарковані на пішохідних доріжках. І заявили, ніби їх намагалися бити. Також ЗМІ повідомили, що деякі підприємці вже переїхали зі Старого ринку на Новий.

У ніч на 5 лютого почався демонтаж ринку.  Він не вдався. А 11 лютого на ринку з'явилася керівниця муніципальної варти Луцька з важкою технікою. Муніципали провели демонтаж контейнера, в якому працювали на ринку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: ринки, луцьк, скандал, муніципали
В тему