4 Лютого 2020
Новини

Бульдозери, поліція та постраждалі: у Луцьку почали ліквідацію Старого ринку (фото)

Бульдозери, поліція та постраждалі: у Луцьку почали ліквідацію Старого ринку (фото)

У Луцьку працівники Центрального ринку почали зводити імпровізовані барикади, після того як один із контейнерів протаранив бульдозер.

Це трапилося ввечері 4 лютого.

Близько 22:30 до ринку приїхало близько 10 авто поліції, пожежна та  два бульдозери. Один із бульдозерів врізався в контейнер на куті ринку та розтрощив його. Відразу збіглися працівники ринку, які чергували тут. Після цього бульдозери розвернулися та поїхали у невідомому напрямку. 

Станом на 23:00 на місці події перебуває близько 300 працівників ринку, поліцейські та автомобілі швидкої допомоги. Поліцейські перегородили рух вулицею Глушець. Також на місці події перебуває близько 25 чоловіків спортивної статури у балаклавах. Вони стоять групою неподалік парку.

Працівники ринку розбирають завал контейнера, який розтрощив бульдозер. На місце події прибувають працівники ринку та підприємці, аби підсилити чергування.

Під час тарану кіоску бульдозером, за інформацією лучан, постраждали двоє людей, яким надали медичну допомогу.

Один із бульдозерів заїхав на територію ринку з боку замку і залишився серед рядів. Водій покинув транспортний засіб.

Нагадаємо, раніше виконком міськради ухвалив рішення про ліквідацію лівої частини Центрального ринку. Однак багато підприємців та працівників ринку з цим не погодилися і почали чергування. 3 лютого до ринку прийшли муніципали, які виписали штрафи за автомобілі, припарковані на пішохідних доріжках. І заявили, ніби їх намагалися бити. Також ЗМІ повідомили, що деякі підприємці вже переїхали зі Старого ринку на Новий.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Фото, ринки
В тему