11 Лютого 2020
Новини

Що зараз відбувається на Старому ринку (фото, відео)

Що зараз відбувається на Старому ринку (фото, відео)

Начальниця департаменту муніципальної варти Луцька Юлія Сиротинська та декілька працівників департаменту перебувають на Старому ринку та дискутують із місцевими підприємцями.

Вони приїхали на ринок ввечері 11 лютого.

Дискусія відбувається на вулиці Замковій. Також з муніципалами приїхав кран. Суперечка між Сиротинською та громадськістю стосується законності демонтажу ринку та легальності дій муніципалів у ніч на 4 лютого. Зокрема, Юлія Сиротинська каже, що представники варти не одягали балаклави, а носили бафи та шапки. Натомість представники рирнку вимагають від неї звільнитися з посади, сміються та глузують. Вони кричать "Брехня!" та називають посадовицю "брехухою".

Станом 20:25 на базарі присутні декілька сотень людей, які розосередилися групками по периметру. Також працює поліція, яка охороняє громадський порядок. У супроводі поліції прибула вантажівка.

Нагадаємо, раніше виконком міськради ухвалив рішення про ліквідацію лівої частини Центрального ринку. Однак багато підприємців та працівників ринку з цим не погодилися і почали чергування. 3 лютого до ринку прийшли муніципали, які виписали штрафи за автомобілі, припарковані на пішохідних доріжках. І заявили, ніби їх намагалися бити. Також ЗМІ повідомили, що деякі підприємці вже переїхали зі Старого ринку на Новий.

У ніч на 5 лютого почався демонтаж ринку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: ринки, луцьк, скандал, Фото, муніципали
В тему