6 Лютого 2020
Новини

Скільки мільйонів заробляє голова «Нафтогаз України» Андрій Коболєв в місяць

Скільки мільйонів заробляє голова «Нафтогаз України» Андрій Коболєв в місяць

ЗМІ опублікували контракт очільника НАК "Нафтогаз" України Андрія Коболєва

Зарплатня голови НАК Нафтогаз України Андрія Коболєва складає 1,041 млн грівен. При цьому виплата щомісячних премій повинна проходити згідно з колективним договором. Про це йдеться в умовах контракту, затверджених Міністерством економічного розвитку і торгівлі, передають «Українські новини».

Також Коболєву нараховуються і виплачуються обов'язкові гарантійні і компенсаційні виплати, встановлені трудовим законодавством.

"Сторони підтверджують, що суми виплат, які здійснюються за цим контрактом, включені всі суми заробітної плати та інших заохочувальних, компенсаційних і гарантійних виплат (включаючи надбавки, доплати, премії, винагороди і так далі), які підлягають сплаті на користь керівника згідно з умовами колективного договору компанії, що діє на дату проведення виплат", – йдеться в умовах контракту.

Крім того, главі НАК "Нафтогаз України" разом з щорічною відпусткою один раз на рік виплачується матеріальна допомога на оздоровлення.

Коболєву за контрактом надано відпустку в 31 день щороку. Тобто з 12 місяців в році він може працювати тільки 11 місяців.

Оклад голови НАК

Оклад голови НАК

Оклад голови НАК

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика
В тему