19 Січня 2020
Новини

Ексначальницю Одеської податкової, яку підозрюють в хабарництві, звільнили під заставу

Ексначальницю Одеської податкової, яку підозрюють в хабарництві, звільнили під заставу

Під заставу 904 тисяч гривень вийшла на волю колишня в.о. начальника Головного управління Державної податкової служби в Одеській області Наталя Чеботарьова, яку підозрюють в спробі підкупити прокурора.

Як стало відомо, гроші були внесені відразу ж після того, як суд обрав їй запобіжний захід і підозрювану навіть не встигли перевести в слідчий ізолятор, повідомляє "Думська" .

При цьому ексчиновницю зобов'язали прибувати на першу вимогу слідчого, прокурора або слідчого судді, не відлучатися з місця проживання без дозволу, а також повідомляти про зміну місця роботи і проживання, здати на зберігання закордонні паспорти і носити електронний засіб контролю.

Нагадаємо, Чеботарьовій оголосили про підозру за статтею "пропозиція хабара посадовій особі". Разом з нею про підозру було оголошено і її першому заступнику Володимиру Мосійчуку. Наразі все керівництво обласного управління податкової служби відсторонено від виконання обов'язків.

Раніше в пресслужбі Національного антикорупційного бюро України розповіли, що податківець запропонувала керівнику структурного підрозділу обласної прокуратури 25 тисяч доларів США щомісяця. За це прокурор повинен був не перешкоджати корупційної діяльності податківців.

"Слідство задокументовано факт надання неправомірної вигоди, яка, за словами самих підозрюваних, повинна була стати першим траншем в подальшу взаємодію з посадовою особою регіональної прокуратури" , – повідомили в НАБУ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одеса, хабар
В тему

Останні матеріали