10 Травня 2019
Новини

Як у кіно: у Рівному на хабарі затримали лікаря і військового (фото, відео)

Як у кіно: у Рівному на хабарі затримали лікаря і військового (фото, відео)

Гучне затримання відбулося сьогодні, 10 травня.

Оперативники Управління захисту економіки в Рівненській області Нацполіції спільно зі слідчими територіального управління ДБР міста Хмельницький за процесуального керівництва військової прокуратури Рівненського гарнізону Західного регіону України затримали лікаря-невропатолога та командира відділення військової частини. Про це повідомляє Rivne.media.

Задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди лікарем-невропатологом Рівненської міжрайонної спеціалізованої психоневрологічної МСЕК через військовослужбовця однієї з військових частин Рівненщини.

Хабар у сумі 11 000 грн, який вимагали у колишнього військовослужбовця, призначався за оформлення документів для надання ІІІ групи інвалідності. Отриманий хабар виявлено та вилучено у повному обсязі: у лікаря – 6000 грн та у молодшого сержанта – 5000 грн.

На даний час проводяться слідчі дії, вирішується питання щодо повідомлення правопорушникам про підозру та затримання їх у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також:

Підозрюють у корупції: у Рівному обшукали автомобіль чиновниці (фото)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, хабар, армія, Лікарі
В тему