10 Січня 2020
Новини

На Рівненщині через протест проти будівництва заводу - довжелезні затори (фото)

На Рівненщині через протест проти будівництва заводу - довжелезні затори (фото)

У селі Обарів на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» частково обмежений рух через акцію протесту проти будівництва заводу в селі Городок.

Мирна акція розпочалася 10 січня о 13:00, - інформує ГУНП у Рівненській області.

Майже 150 учасників акції безперервно рухаються пішохідним переходом. Поліцейські переконали протестувальників, аби вони періодично звільняли проїзну частину та пропускали транспортні засоби.

Публічну безпеку та порядок забезпечують поліцейські блоку превенції, поліції діалогу та патрульні, а також на місце події виїхали заступник начальника ГУНП в Рівненській області Руслан Стрельбіцький та керівник Рівненського районного відділення поліції Роман Штеба.

Патрульні поліцейські забезпечують безпеку та регулюють дорожній рух. Наразі передбачено можливість для об’їзду заблокованої ділянки дороги через село Карпилівка.

У зв’язку із проведенням акції, яка спричинили незручності водіям під час руху автодорогою «Устилуг-Луцьк-Рівне», та від яких надходять відповідні скарги, вирішуватиметься питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 279 Кримінального кодексу України.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: акція протесту, рівне, поліція
В тему