10 Січня 2020
Новини

Оперували всю ніч: у Дніпрі борються за життя важкопораненого бійця ЗСУ

Оперували всю ніч: у Дніпрі борються за життя важкопораненого бійця ЗСУ

У Дніпро увечері 9 січня пораненого військового я доставили бійця ЗСУ, який отримав мінно-вибухове поранення в селищі Широкине.

Тяжкого солдата оперували всю ніч. До тями він прийшов лише вранці, повідомив на своїй сторінці в Facebook головний лікар медзакладу Сергій Риженко.

На фронті захисник отримав мінно-вибухову травму, контузію, поранення грудної клітини та черевної стінки. Також серйозно постраждали кисті рук і очі. Життя бійця буквально висіло на волосині.

"Володимир, 46 років, з Харківської області, сержант ЗСУ. Важке поранення, обставин не пам'ятає. За даними меддокументації, мінно-вибухове поранення в селищі Широкине. У Маріуполі в госпіталі його стан тимчасово вдалося стабілізувати. Вчора ввечері о 20:30 доставлений в Мечникова на апараті ШВЛ. Крововтрата, вкрай тяжкий. Терміново поданий в операційну. Всю ніч лікарі боролися за порятунок бійця", - написав Риженко.

Вранці чоловік прийшов до тями. За його станом продовжують стежити лікарі.

"До ранку йшли операціі. Володимир прийшов до тями. О 8 ранку екстубований. Сказав тихо, що за цю ніч згадав все життя, починаючи з раннього дитинства", - поділився головний лікар.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна на сході україни, донбас, оос
В тему

Останні матеріали